Mestarikurssit

Ilmoittautuminen Crusell-viikon mestarikursseille on nyt avattu. Ilmoittaudu tästä tai lataa pdf-versio!

Kursseja järjestetään tulevana vuonna huilun-, oboen-, klarinetin- ja fagotinsoitossa. Kurssit alkavat ma 24.7. ja päättyvät la 29.7. Mestarikurssiopetusta järjestetään kussakin soittimessa päivittäin vähintään 4 tuntia/päivä. Opettajina kursseilla toimivat huilisti Hanna Juutilainen (Tapiola Sinfoniettan huilun äänenjohtaja), klarinetistit Andreas Sunden (Ruotsin Radion sinfoniaorkesterin sooloklarinetisti) ja Tuulia Ylönen (Suomen kansallisoopperan orkesterin vuorotteleva klarinetin äänenjohtaja), oboisti Washington Barella (Berliinin taideyliopiston professori) ja fagotisti Georg Klütsch (Kölnin musiikkiakatemian professori).

Kurssien opettajat ja oppilaat kohtaavat lavalla konsertissa, jossa kuullaan mm. puhallinoktettisovituksia Orffin Carmina Buranasta ja Prokofievin Romeosta ja Juliasta.

 

Huilu (ensisijaisesti nuorille)

Oboe

Klarinetti

Fagotti

 

Hinnat aktiivioppilaille 6 päivän opetuksen osalta 220 €.

Hakulomakkeita voi tilata sähköpostitse osoitteesta rauno.melos(at)uusikaupunki.fi tai puhelimitse numerosta 0500 743073. Voit tehdä kurssihakemuksen myös suoraan netissä osoitteessa www.crusell.fi

Ilmoittautumiset 21.4.2017 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan 12.5.2017 mennessä.

Crusell-viikon toiminnanjohtaja Rauno Melos,
puh.: 0500 743073
sähköposti: rauno.melos(at)uusikaupunki.fi