Tietosuojaseloste

Verkkosivustomme osoite on: http://crusell.fi.

Tässä Crusell-seura ry:n (myöhemmin ”seura”) tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka seura kerää ja käsittelee henkilötietojasi. Tietosuojalain mukaan seura vastaa siitä, että henkilötietoja käsitellään tätä selostetta ja soveltuvia tietosuojalakeja noudattaen.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot: Crusell-seura ry Y-tunnus: 0879449-0, osoite: PL 27, 23501 Uusikaupunki, sähköposti: kulttuuritoimisto@uusikaupunki.fi

Tietosuojavastaava

Petri Hatakka, puhelin 0500 743 073. petri.hatakka@uusikaupunki.fi.

Mitä tietoja keräämme

Henkilötietojen keräämisen ensisijainen tarkoitus on ylläpitää seuran jäsenrekisteriä. Lisäksi seura kerää luonnollisten henkilöiden yhteystieto- ja asiakasrekisteriä Crusell-viikon kurssilaisista, taitelijoista ja Crusell-musiikkiviikon lippuvarauksen tehneistä henkilöistä. Henkilötietoja käytetään jäsentiedotukseen, ohjelmalehtisen postitukseen ja yhteistyökumppaneiden ja seuran väliseen yhteydenpitoon sekä asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Rekisteri sisältää seuraavat asiakkuustiedot: Etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköposti, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja henkilön itsensä ilmoittamat muut lisätiedot. Perusteena rekisteriin kuulumiseen on henkilön suostumus. Lisäksi seura voi käyttää julkisia tietolähteitä, kuten Väestörekisterikeskuksen osoitepalvelua. Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeellista. Henkilötiedot poistetaan, kun niiden säilyttäminen ei enää ole tarpeen lain tai kummankaan osapuolen oikeuksien tai velvollisuuksien toteuttamiseksi.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi ja voit milloin tahansa pyytää henkilötietojesi oikaisemista, päivittämistä tai poistamista. Huomaa, että sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tässä selosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai joiden säilyttämistä laki edellyttää, ei voida poistaa. Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa.

Käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksen perusteella sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Emme sen jälkeen käsittele henkilötietoja, ellei käsittelyyn ole olemassa muuta oikeusperustetta.

Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen kulttuuritoimisto@uusikaupunki.fi.

Mikäli koet, että henkilötietojesi käsittely ei ole asianmukaista, sinulla on oikeus kääntyä asiassa tietosuojavaltuutetun puoleen https://tietosuoja.fi/yksityishenkilot

Evästeet

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia teknologioita crusell.fi -verkkosivuilla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita on sijoitettu laitteisiin hyödyllisen tiedon keräämistä ja muistamista varten, verkkosivumme toiminnallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Voimme käyttää evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita myös tilastollisiin tarkoituksiin kuten koostaaksemme tilastoja verkkosivun käytöstä ymmärtääksemme kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivua ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Voit estää evästeiden asettamisen, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimeltasi. Koska evästeet mahdollistavat verkkosivumme toiminnan, evästeiden käytön rajoittaminen saattaa vaikuttaa verkkosivun käytettävyyteen.

Lisätiedot

Seuralla on oikeus muuttaa tätä selostetta. Ilmoitamme muutoksista sinulle verkkosivullamme crusell.fi. Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 15.3.2019.